Doprava a platba

Doprava
Cena
Osobní odběr - Zásilkovna69 Kč
Osobní odběr - PPL Parcelshop69 Kč
PPL - kurýrní služba109 Kč
Objednávka od 2 500 KčZdarma


Při platbě na dobírku bude účtováno doběrečné ve výši od 30 Kč.

Více informací na stránce Doprava a platba.

Proč nakoupit u nás

Ověřeno zákazníky
Certifikát
Ověřeno zákazníky


  • Výborné recenze od zákazníků
  • Přijatelné ceny
  • Zboží skladem
  • Podpora online platby
  • Rychlé dodání
  • Doprava zdarma od 1 800 Kč
  • Rozsáhlá síť odběrných míst
  • Kvalitní zboží
  • Vstřícné reklamační řízení

Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
rychlost,kvalita

2023-07-23

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychle dodání a vždy zbozi dorazilo perfektně zabalené.

2023-07-17

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Jeden den objednáno, druhý den doručeno. Prostě perfektní.

2023-03-8

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rychle dodani, spokojenost

2023-02-14

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Vysoká spokojenost s kvalitou i rychlostí dodání zboží.

2023-02-12

Nejprodávanější produkty

Petrolejové lampy a pochodně Počet produktů: 55

Podkategorie

  • Petrolejové lampy

    Petrolejová lampa, zkráceně petrolejka, nebo také olejová lampa (lampa na olej) je jednoduchý zdroj světla, které vzniká při hoření paliva (petroleje či oleje).

    Petrolejové lampy, petrolejky nebo také olejové lampy (lampy na olej), které nabízíme v našem e-shopu, se rozdělují na více typů. Petrolejové lampy se hodí se jako dekorace a samozřejmě mají svou funkci. Jsou to dekorativní petrolejky, nerezové petrolejové lampy, plechové petrolejové lampy, keramické petrolejové lampy a také petrolejové lampy s reflektorem pro větší intenzitu svícení.

    Tato stylová svítidla se hodí jak do moderní domácnosti, tak do objektů, které mají svou patinu, třeba na chatu nebo na chalupu. Nehledejte již inzeráty typu "petrolejky prodej" a vyberte si u nás petrolejové lampy s klasickým designem nebo některé méně všední provedení petrolejových lamp!

  • Pochodně

    Vyberte si další typ dekorativního osvětlení, kterým jsou pochodně. Jsou výborné na zahradu, oceníte je při různých piknicích, kterým dodají skvělou atmosféru. Ať už je umístíte kamkoliv, budou dominantním prvkem designu a zároveň vám dodají dostatek světla. V nabídce jsou bambusové a nerezové pochodně, které jsou odolné vůči korozi, což oceníte obzvláště v exteriéru.

  • Cylindry

    Hledáte náhradní cylindr na lampu? Podívejte na naší nabídku cylindrů na lampu! V naší nabídce naleznete náhradní skla na petrolejku různých tvarů.

    Petrolejová lampa bez cylindru by nebyla lampou. Proto také nabízíme náhradní cylindry na petrolejku ve skleněném provedení. V naší nabídce cylindrů na lampu, nechybí náhradní sklo na petrolejku, které má hruškovitý tvar (tzv. vídeňský typ), ale také cylindry (špatně psáno cilindry) typu Kosmos a Matador. 

    Vyberte si u nás ten správný a padnoucí cylindr (špatně také psáno cilindr) a nahraďte staré cylindry na petrolejku, které už jsou nevzhledně očouzené nebo dokonce poškozené!

  • Knoty

    Petrolejová lampa potřebuje knot. Proto nabízíme také náhradní knoty do petrolejky. V naší nabídce nechybí bavlněné knoty kulaté (knoty do loučě, knoty do pochodně nebo dekorativních lamp), a knoty ploché. Vyberte si ten správný knot do petrolejové lampy / knot do olejové lampy a nechte svou lampu či pochodeň znovu rozhořet!

  • Náhradní díly

    V naší nabídce naleznete různé náhradní díly na petrolejové lampy. Můžete si vybrat náhradní hořáky na petrolejky, kroužky s vnitřním i vnějším závitem nebo nádržky (bazenky) na olej či petrolej. Náhradní sklo na petrolejku či knot naleznete na samostatných stránkách. Vyberte si potřebný náhradní díl a dostaňte svojí petrolejku zpět do formy!

  • Stínítka

    Skleněné stínidlo na petrolejovou lampu je účelnou pomůckou, která tvoří klobouk na lampu a umí navodit skvělou atmosféru. V naší nabídce naleznete stínítka na lampu z opálového skla nebo zeleného skla. Vyberte si stínítko na lampu pro navození té správné atmosféry!


na stránku
Zobrazují se 1 – 20 z 55 položek
Zobrazují se 1 – 20 z 55 položek